İhracat Genel Müdürü Veysek Parlak ile görüşüldü

18 Aralık 2014 Cuma günü Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürü Veysel PARLAK ile Yönetim Kurulu Başkanımız Muammer ÇAPUTÇU ve Proje Yöneticimiz Ceren TOPCU bir görüşme gerçekleştirdi. 

Ekonomi Bakanlığı desteğiyle yürütmekte olduğumuz 'Kuruyemiş Sektörüne Yönelik Uluslararası Rekabet Yeteneğinin Geliştirilmesi Projesi'nden sorumlu uzman M. Emin TORUNOĞLU'nun da katıldığı görüşmede öncelikle UR-GE projemiz kapsamında gerçekleştirilen ve gerçekleştrmeyi planladığımız faaliyetler ile ilgili bilgi verildi ve fikir alışverişinde bulunuldu. 

Daha sonra, Başkanımız Muammer ÇAPUTÇU tarafından sektörümüzün önemli ürünleri olan ay çekirdeği, kabak çekirdeği, leblebi, yer fıstığı gibi ürünlerle ilgili bir tanıtım grubu olmadığı ve dış pazarlarda bu ürünlerin yeterli tanıtımının yapılamadığı hususları dile getirildi. 

İhracat Genel Müdürü Sayın Veysel PARLAK UR-GE projemiz kapsamında gerçekleştirdiğimiz faaliyetler ile ilgili değerlendirmelerde bulunduktan sonra, gelecekteki faaliyetlerimizle ilgili başarılar dilerken, tanıtım grubu konusunda gerekli temaslarda bulunacağını ve destek olacağını belirtti. Son olarak da bir sektör derneği olarak TÜKSİAD'ın çalışmalarının sektörün gelişimi açısından çok değerli olduğunu belirtti ve çalışmalarımızla ilgili gereken desteği vereceklerini dile getirdi.