Ekim Ayı Yönetim Kurulu Toplantımız Samsun'da gerçekleştirildi

TÜKSİAD Yönetim Kurulu her ay farklı bir şehirde gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu toplantıları kapsamında 25-26 Ekim'de Samsun'daydı.

25 Ekim günü gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısı'nda ilk olarak Agrovizyon Şirketi teknik danışmanı Evren Oruç Yönetim Kurulumuz ile hibrit ay çiçeği tohumu çalışmalarını paylaştı ve üyelerimiz söz konusu çalışmalara ilişkin görüşlerini ifade ettiler.

İkinci olarak 22. ve 23. Dönem Milletvekili ve TBMM Tarım Komisyonu Başkanı, VKİ Danışmanlık Şirketi'nin sahibi Vahit Kirişçi Derneğimize ve sektörümüze yönelik yönetim ve teknik danışmanlık ihtiyaçları ve şirket olarak sunabilecekleri hizmetlere ilişkin bir sunum yaptı ve Yönetim Kurulumuz bu konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

UR-GE Projemiz kapsamında 4-10 Ekim 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen ANUGA 2013 Yurtdışı Pazarlama Faaliyetine ilişkin değerlendirmeler, TOBB Gıda Meclisi Toplantısı, İran Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın davetlisi olarak 19-21 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek Tahran iş seyahati, UR-GE Projemiz kapsamında gelecekte gerçekleştirilmesi planlanan eğitim ve danışmanlık konuları ile yurtdışı pazarlama faaliyetlerine ilişkin öngörüler ile rutin gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantı oldukça verimli geçti.

26 Ekim Cumartesi günü ise Yönetim Kurulu Üyemiz Süleyman Saraçoğlu'na ait Samsun Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Özbeyoğlu Kuruyemiş üretim tesisi ile Üyemiz Uslu Fındıkçılık'ın Ordu Ünye'deki tesisi ziyaret edildi.