TÜKSİAD Niksar Gezisi

TÜKSİAD Yönetim Kurulu 10-11 Ekim 2014 tarihlerinde üyemiz Yılmaz Kardeşler firmasının sahibi Nail YILMAZ'ın davetlisi olarak Niksar’ın Fidanları Kültür-Sanat ve Ceviz Festivali kapsamında gerçekleştirilen bir dizi etkinliğe katılım sağladı.

10 Ekim Cuma günü düzenlenen Şiir Gecesi'nin ardından, 11 Ekim Cumartesi günü Fer Fidancılık'a ait ceviz bahçesi gezisi ile başlayan programda, Niksar Ceviz Ürünleri Sergisi ziyaret edilmiş, son olarak da Ceviz Paneli'ne katılım sağlandı.

Başkanımız Muammer ÇAPUTÇU'nun da konuşmacı olarak katılım sağladığı ve Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Mühendisliği Bölümü Dekanı Prof. Dr. Ali KASAP'ın oturum başkanı olduğu Ceviz Paneli'nde Prof. Dr. Seyit Mehmet ŞEN 'Ceviz'in Besin Değeri', Prof. Dr. Yaşar AKÇA ise 'Ceviz Yetiştiriciliğinin Niksar'a Ekonomik ve Sosyal Katkıları' konulu sunumlar gerçekleştirdiler.

Seyahatimiz kapsamında ayrıca Çorum'da üyemiz Gülşen Kuruyemiş'in Premium Store Mağazası ile Ünye'de Uslu Fındık'ın üretim tesisi de ziyaret edildi.

Bizleri davet ederek, misafir eden üyelerimiz Nail YILMAZ, Mustafa GÜLŞEN ve Murat USLU'ya teşekkür ediyor, ceviz konusunda yapılan çalışmaların ülkemiz ekonomisine ve sektörümüze faydalı olmasını diliyoruz.