TÜKSİAD 2016 Yılı Genel Kurulu 12-15 Mayıs 2016 tarihlerinde Afyon'da gerçekleştirildi

TÜKSİAD 2016 Yılı Genel Kurulu 12-15 Mayıs 2016 tarihlerinde Afyon'da üyelerimizin ve sponsor firmaların yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi.

Organizasyonumuz 12 Mayıs günü California Walnut Commission sponsorluğunda gerçekleştirilen 'Hoş Geldiniz Kokteyli' ile başladı.

TÜKSİAD 2016 Yılı Genel Kurulu 13 Mayıs Cuma günü toplantı programı Yönetim Kurulu'nun sponsor standlarını ziyareti ve plaketleri sponsorlara takdim etmelerinin ardından 2012-2016 dönemi Yönetim Kurulu Başkanımız Muammer ÇAPUTÇU'nun açılış konuşmasıyla başladı. ÇAPUTÇU, konuşmasının sonunda birlikte görev yaptığı Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür plaketlerini takdim etti.

Konuşmanın ardından derneğimizin 2015-2016 döneminde gerçekleştirdiği faaliyetleri içeren video ile TÜKSİAD 2016 Yılı genel Kurulu Ana Sponsoru Akyürek Technology firmasının tanıtım videosu yayınlandı.

Daha sonra, Derneğimizin TÜBİTAK-MAM ile işbirliği hâlinde yürütüp geçtiğimiz Mart ayında tamamladığı 'Kuruyemiş Olarak Tüketilen Ay Çiçeği Çekirdeğinin Raf Ömrünün Belirlenmesi ve Kalitesinin İyileştirilmesine Yönelik Araştırmalar Projesi Sonuç Raporu' kapsamında yer alan önemli bulgular Proje Yürütücümüz Dr. Ferda SEYHAN tarafından katılımcılarımızla paylaşıldı.

13 Mayıs Cuma günü öğleden önce son olarak Dünya Gazetesi yazarı Dr. Rüştü BOZKURT, Başkanımızın açılış konuşmasında da sözünü ettiği 'Sanayi 4.0' ve bu konunu sektörümüz için nasıl değerlendirilebileceğine ilişkin bir konuşma yaptı.

13 Mayıs Cuma günü öğleden sonra programında Prof. Dr. Asaf Savaş AKAT ve Prof. Dr. Deniz GÖKÇE'nin konuşmacı olarak yer aldığı 'Dünya ve Türkiye Ekonomi Paneli' Kızıler Çelik Silo sponsorluğunda gerçekleştirildi.

TÜKSİAD 2016 Yılı Genel Kurulu kapsamında 14 Mayıs Cumartesi günü resmî Genel Kurul programı aşağıdaki maddeler çerçevesinde gerçekleştirildi:

1. Divan’ın oluşturulması ve Divan’a İmza Yetkisi Verilmesi
2. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı
3. Yönetim Kurulu Başkanının Konuşması
4. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun Okunması ve Müzakeresi
5. Gelir-Gider Tablosunun Okunması ve Müzakeresi
6. Denetim Kurulu Denetim Raporunun Okunması ve Müzakeresi
7. Öneri ve Temenniler
8. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Üyelerinin İbrası
9. Olası tüzük değişiklikleri ve Yönetim Kurulu’na verilecek yetkilerin görüşülmesi
10. 2017 yılından itibaren geçerli olacak aidat tutarının belirlenmesi
11. Dernek Organları Seçimi

Dernek organları seçiminin ardından yeni seçilen Yönetim Kurulu adına Hüsamettin KARAMAN bir konuşma yaparak, yeni dönem için belirledikleri hedeflerden, odaklanacakları konulardan ve gerçekleştirilmesini düşündükleri faaliyetlerden bahsetti.

TÜKSİAD 2016 Yılı Genel Kurulu 14 Mayıs Cumartesi akşamı AKY Technology sponsorluğunda gerçekleştirilen Gala Yemeği ile son buldu. Gala Yemeği'nde ünlü sanatçı Coşkun SABAH sahne aldı ve katılımcılarımız keyifli vakit geçirdiler.