Şubat 2014 Yönetim Kurulu Toplantısı Adana'da Gerçekleştirildi

Şubat ayı Yönetim Kurulu Toplantımız 7-8 Şubat 2014 tarihlerinde iki günlük bir program dâhiline Adana'da gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu toplantısının yanında Çukurova bölgesindeki üyelerimiz ve üyemiz olmayan sektör temsilcileri ile bir araya gelinip tesis ziyaretleri gerçekleştirildi ve faaliyetlerimize ilişkin bilgilendirmelerde bulunuldu. 

8 Şubat tarihinde gerçekleşen Yönetim Kurulu Toplantısı'nda geçtiğimiz ay gerçekleştirilen faaliyetlerin değerlendirilmesinin ardından 2-4 Mayıs tarihlerinde Afyon'da gerçekleştirilecek olan 2014 Yılı Genel Kurul organizasyonu, sponsorluklar, toplantı programı ve konuşmacılar detaylı olarak görüşüldü. 

İkinci olarak, UR-GE projesi kapsamında 2014 yılı içinde gerçekleştirilmesi düşünülen yurtdışı pazarlama faaliyetleri görüşüldü. 

22-27 Şubat tarihlerinde KOSGEB destekli olarak Dubai'ye gerçekleştirilecek olan iş seyahati ile Bakanlıklar nezdinde gerçekleştirilmesi düşünülen görüşmeler görüşülen diğer konulardı. 

Program kapsamında Yönetim Kurulu üyemiz Kamil Koçak'a ait Özerciyes Kuruyemiş ve Şekerleme tesisi ile üyemiz Halil Kurt'a ait Ufuk Kuruyemiş ve Disiplin Kurulu üyemiz Şerafettin Bulut'a ait Bulutlar Kuruyemiş üretim tesisleri ziyaret edildi.