ANUGA 2013 Yurtdışı Pazarlama Faaliyeti

Ekonomi Bakanlığı destekli UR-GE Projemiz kapsamında ilk yurtdışı pazarlama faaliyetimizi 4-10 Ekim 2013 tarihlerinde Almanya'nın Köln şehrinde ANUGA 2013 Fuarı'na yönelik olarak gerçekleştirdik.

Go Nuts with Turkish Nuts!/Türk Kuruyemişleriyle Çıldırın! sloganıyla yola çıktığımız ANUGA 2013 Yurtdışı Pazarlama Faaliyetimiz çerçevesinde 12 firmamızı temsîlen ortak bir standımızın ziyaretçilerine Türk kuruyemiş sektörünü en iyi şekilde tanıttık. 

Dünya'nın en önemli gıda fuarı olarak değerlendirilen ANUGA Fuarı süresince büyük ilgi çeken standımızı çeşitli ülkelerden gelen ziyaretçilerin yanında Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu, Düsseldorf Ticari Ataşesi Hüsamettin Kılıçkaya ve Köln Ticaret Odası Türkiye sorumluluarı Christoph Hanke ve Adelheid Meurer de ziyaret ettiler.

UR-GE Projemiz kapsamında düzenleyeceğimiz diğer faaliyetlere yönelik dersler edindiğimiz ve oldukça faydalı geçen ANUGA 2013 yurtdışı pazarlama faaliyetimizin bütün katılımcılarına teşekkür ediyor ve gelecekte düzenleyeceğimiz faaliyetlerde katılımın artarak sürmesini temenni ediyoruz.