2015 yılının ilk Yönetim Kurulu Toplantısı Antalya'da gerçekleştirildi

TÜKSİAD Yönetim Kurulu Ocak ayı Yönetim Kurulu toplantısını 9-10 Ocak 2015 tarihlerinde iki günlük bir program dâhilinde Antalya'da gerçekleştirdi. 

9 Ocak Cuma günü gerçekleştirilen toplantının en önemli gündem maddesi 2015 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan Genel Kurul organizasyonu çalışmalarıydı. Genel Kurul organizasyonunun yanı sıra, 2014 yılı Kasım ve Aralık ayında gerçekleştirilen faaliyetlerin değerlendirmesi yapıldı, TÜBİTAK-MAM ile işbirliği hâlinde yürütülen yer fıstığı çalışmalarının sonuç raporunun paylaşılacağı ve Osmaniye'de düzenlenmesi planlanan etkinlik, 22-24 Mayıs 2015 tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecek olan INC Kongresi'ne katılım ve Derneğimizin mali durumu görüşülen diğer gündem maddeleri oldu. 

Toplantı kapsamında ayrıca ülkemizin resmî istatistikleri arasında yer almadığı için TÜKSİAD tarafından her sene yapılan kuruyemiş ve kuru meyve sektörü iç pazar büyüklüğüne ilişkin taslak bir çalışma da yapıldı. 

Program kapsamında 10 Ocak 2015 Cumartesi günü ise üyemiz Çelikler Kuruyemiş'İn sahibi Muammer ÇELİK'in Çolaklı'da yeni kurmuş olduğu Yörükler Obası tesisi de ziyaret edildi.